Domino grupa Croatian Flag   English Flag

Vijesti

Domino IS - napredni poslovno računovodstveni informacijski sustav (ERP).

Domino IS je hrvatski prozvod, izrađen korištenjem najnovijih informatičkih tehnologija (MS Visual Studio, MS .NET Framework, Infragistics NetAdvantage, GrapeCity ActiveReports, MS Windows, MS Windows Server i MS SQL Server, TeamViewer), kao cjelovito rješenje za evidenciju, kontrolu i upravljanje poslovanjem.

Namijenjen je za korištenje malim, srednjim i velikim tvrtkama, kao i obrtnicima, udrugama i neprofitnim organizacijama, sa širokim područjima primjene.

Domino IS nudi velike mogućnosti na svim razinama korištenja, u cilju povećanja poslovne efikasnosti i organiziranosti, te optimizacije iskorištavanja podataka, informacija i vremena.

Koncepcija sustava i pregledno korisničko sučelje omogućavaju jednostavno, fleksibilno i kreativno korištenje, čime se pomiću granice i daje nova i kvalitetnija dimenzija poslovanju.

Sustav podržava sve dostupne telekomunikacijske tehnologije čime je osiguran nesmetan pristup podacima sa bilo koje lokacije i u bilo kojem trenutku, kao i međusobna povezanost dislociranih dijelova tvrtke i njezina okruženja.

Vodeća baza podataka (MS SQL) i client-server arhitektura osiguravaju nesmetan i pouzdan rad, dok je sigurnost podataka dodatno zajamčena integriranim sustavom za ograničenje pristupa određenim opcijama i mogućnostima.

Integriran Business Intelligence daje dodatnu snagu i pomoć pri kontroli i planiranju poslovanja, te donošenju odluka.

Moduli su integrirani u cjeloviti sustav, ali se mogu koristiti i samostalno. Način licenciranja olakšava implementaciju u skladu s organizacijskim potrebama korisnika, a povezanost i automatski prijenosi omogućavaju da se evidencija složenih poslovnih promjena i procesa obavlja jednim unosom.

Sustav ne postavlja ograničenja u pogledu broja korisnika, organizacijskih jedinica, poslovnih godina i količine evidentiranih poslovnih promjena i podataka.

Prikaz podataka je tabelarni, što omogućava korisnicima slobodu u kreiranju pogleda na podatke korištenjem naprednih funkcija sortiranja, filtriranja i grupiranja. Tako strukturirarne podatke moguće je vrlo jednostavno eksportirati u Excel.

Izvještaje i dokumente moguće je, prema trenutnim potrebama, vizualno urediti, ispisati, poslati e-mailom (Outlook) ili jednostavno spremiti u nekom od najčešće korištenih oblika (PDF, Word, Excel).

Propisani financijski i statistički izvještaji, razni obrasci, kao i korištenje e-usluga (internet bankarstvo, ePorezna, eFina) dostupni su direktno iz Domino IS-a.

Podrška korisnicima osigurana je telefonom, e-mailom ili udaljenim pristupom (TeamViewer), a sam postupak nadogradnje je u potpunosti automatiziran.

Stalni razvoj i unaprijeđenje Domino IS-a, u skladu s potrebama i zahtjevima tehnologije, struke i propisa, osigurava korisnicima učinkovito i bezbrižno korištenje ovog vrhunskog alata u svom poslovanju.